RTL en SBS ontkennen interesse in trouwende Paay

Foto: RVDARTL 4 en SBS 6 hebben geen interesse in het uitzenden van het trouwfeest van Patricia Paay, ondanks dat de tv-diva het omgekeerde beweert. Dat meldt het tv-programma SBS Shownieuws. Paay is van plan om in januari op grootse wijze haar huwelijk met Robbert Hinfelaar te vieren. “Maar waar ze vroeger miljoenen kon spenderen, zou ze nu het geld bij elkaar moeten schrapen om haar bruiloft te bekostigen“, weet Shownieuws-presentatrice en ‘vrouw van’ Renate Gerschtanowitz.

Bronnen rondom Paay hebben aan Weekend laten weten dat ze zo’n feest helemaal niet kan betalen. “Zowel Patricia als Robbert heeft geen vast inkomen op dit moment. Mensen in hun omgeving vragen zich al af waar ze van rondkomen, laat staan dat er een duur feest gegeven kan worden.

Paay zou rondkomen van een AOW en haar auto zou door de dealer in beslag zijn genomen, hoewel ze dat zelf ontkent. “Eerder zou de diva flink willen cashen met het verkopen van een reallifesoap rondom haar aanstaande huwelijk“, aldus Shownieuws.

Story-sterfotograaf Edwin Smulders: “Als je zo’n reallifeserie hebt, wordt het gefilmd en komen er producten in beeld. Dan kun je natuurlijk makkelijker sponsoren vinden voor zo’n trouwerij.”

Dat plan lijkt echter niet zo op rolletjes te lopen. Paay laat zelf weten: “SBS en RTL wilden een reallifesoap uitzenden, maar dan moet ik mijn feest half januari verplaatsen. Ja, dat ga ik niet doen.”

Beide zenders hebben echter aan Shownieuws laten weten geen interesse te hebben.

Foto: VARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen