Ranking-duo Patty en Richard in Gevaarlijkste Wegen

Geplaatst op Wed 14 Dec 2016 om 15:51

De goede tv-vrienden Patty Brard en Richard Groenendijk zullen naast hun werk als vaste gasten in Ranking the Stars in nóg een programma van BNN te zien zijn: ze vormen een kandidaatduo in het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, vanaf 4 januari elke woensdag op NPO 3. Dat heeft BNN laten weten. De twee kunnen zo goed met elkaar overweg, dat ze bij Ranking the Stars niet meer naast elkaar mogen zitten. “Net als op school“, gierde de tv-diva onlangs.

Ze veroorzaakten te veel overlast. “Dan waren wij gewoon bezig met elkaar, voerden we een eigen gesprek, gillend van de lach.  ‘Hoezo zijn wij uit elkaar gehaald?’, vroegen we. ‘Nou,’ zei Paul, ‘omdat jullie je eigen show maken in een show.’ Soms moest Paul echt roepen: ‘Hallo! Even stil daar!’

Het is nog niet bekend in welke aflevering de twee zitten. Wel is bekend dat ze door Sri Lanka gaan reizen. De seizoensopener wordt verzorgd door het duo Glenn Helder en Rick Brandsteder. Zij reizen door Suriname.

De andere BN’er-duo’s zijn Ferry Doedens en Ronald Giphart (Kosovo), Robert Kranenborg en Olcay Gulsen (Namibië), Eva van de Wijdeven en Eddy Zoëy (Kazachstan), Tatum Dagelet en Victor Reinier (Kenia), Lange Frans en Sigrid ten Napel (Marokko), Judith Osborn en Ruud Feltkamp (Argentinië) en Géza Weisz en Leo Alkemade (Chili).

De BN’ers hebben het niet makkelijk op de buitenlandse wegen. Ze moeten het daar vaak stellen zonder stoplichten, straatverlichting, vangrails en de witte lijnen van hier. Met dat laatste schijnt vooral Doedens moeite te hebben.

Hoe het de BN’ers vergaat, is vanaf 4 januari elke woensdag om 20.25 uur te zien in De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld op NPO 3.

Foto: BNN
9 Reacties op “Ranking-duo Patty en Richard in Gevaarlijkste Wegen”


 1. Anonymous

  RTL4 en SBS6 gaan het niet makkelijk krijgen op de woensdag.

  NPO1 tussen kunst en kitsch
  NPO2 slimste mens
  NPO3 Gevaarlijkste Wegen

 2. Anonymous

  Kan iemand Wendy van Dijk vragen of ze plek heeft voor Patty in Obese…

 3. Norvo

  “En de witte lijnen van hier. Met dat laatste schijnt vooral Doedens moeite te hebben.”

  Zo onnodig. En toch, een glimlach valt niet te ontkennen.

 4. Meneer Kaktus

  Die opmerking over Doedens is briljant.

  Wat een onzin trouwens om een blik BN’ers open te trekken om aan te tonen dat chauffeuren in Tanzania niet hetzelfde is als hier.

 5. fransw

  Doet BNNnog iets anders als op kosten van de samenleving reisjes financkeren

 6. jan

  en dat alles word maar weer betaald van ons belastinggeld,wil ook wel een reisje maken betaald door de publieke omroep

 7. Wim Bosboom

  Leo Alkemade ,waar heeft die nog niet ingezeten .

 8. conny veer

  Geweldig dat dit programma terug komt! Ik vond het vorig seizoen retespannend!!!

 9. Vinn

  Vorig jaar was erg goed maar op Patty en Richard zijn het niet ecjt duos die elkaar al kennen.. Jammer! Hoezo Ferry niet met iemand uit gtst of Tatum met Jennifer enz.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.