Ranking-duo Patty en Richard in Gevaarlijkste Wegen

De goede tv-vrienden Patty Brard en Richard Groenendijk zullen naast hun werk als vaste gasten in Ranking the Stars in nóg een programma van BNN te zien zijn: ze vormen een kandidaatduo in het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, vanaf 4 januari elke woensdag op NPO 3. Dat heeft BNN laten weten. De twee kunnen zo goed met elkaar overweg, dat ze bij Ranking the Stars niet meer naast elkaar mogen zitten. “Net als op school“, gierde de tv-diva onlangs.

Ze veroorzaakten te veel overlast. “Dan waren wij gewoon bezig met elkaar, voerden we een eigen gesprek, gillend van de lach.  ‘Hoezo zijn wij uit elkaar gehaald?’, vroegen we. ‘Nou,’ zei Paul, ‘omdat jullie je eigen show maken in een show.’ Soms moest Paul echt roepen: ‘Hallo! Even stil daar!’

Het is nog niet bekend in welke aflevering de twee zitten. Wel is bekend dat ze door Sri Lanka gaan reizen. De seizoensopener wordt verzorgd door het duo Glenn Helder en Rick Brandsteder. Zij reizen door Suriname.

De andere BN’er-duo’s zijn Ferry Doedens en Ronald Giphart (Kosovo), Robert Kranenborg en Olcay Gulsen (Namibië), Eva van de Wijdeven en Eddy Zoëy (Kazachstan), Tatum Dagelet en Victor Reinier (Kenia), Lange Frans en Sigrid ten Napel (Marokko), Judith Osborn en Ruud Feltkamp (Argentinië) en Géza Weisz en Leo Alkemade (Chili).

De BN’ers hebben het niet makkelijk op de buitenlandse wegen. Ze moeten het daar vaak stellen zonder stoplichten, straatverlichting, vangrails en de witte lijnen van hier. Met dat laatste schijnt vooral Doedens moeite te hebben.

Hoe het de BN’ers vergaat, is vanaf 4 januari elke woensdag om 20.25 uur te zien in De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld op NPO 3.

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen