Radio 2 onthult naam radioshow Ruud de Wild

Radio 2 heeft de naam van de nieuwe radioshow van Ruud de Wild onthuld: De Wild in de Middag. De eerste aflevering is op 2 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Dat heeft de radiozender laten weten. De naam klinkt behoorlijk simpel en dat is ook de bedoeling. “Alles draait om de eenvoud en omdat Ruud graag zegt waar het op staat, zie je dat ook terug in de titel. Volgens Ruud wordt het een show die je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag.

Er mag gelachen worden en de muziek moet verrassen, vindt De Wild. “De Wild in de Middag is een show die echt en oprecht is, waar je als luisteraar geëntertaind wordt, maar we gaan ook de diepte in“, belooft de dj.

Het is een radioprogramma dat je raakt in onderbuik, het is een beetje ondeugend, sexy en onvoorspelbaar“, zegt De Wild.

Samen met zijn crew zorgt Ruud voor een geslaagde finale van de werkdag en een glimlach op weg naar huis. “Ik mag dan wel de presentator zijn, maar ik zie mezelf meer als een leadzanger van een rockband. Zonder mijn team, de drummer, bassist en de gitarist heb ik geen band en kunnen we geen muziek maken.

Foto: NPO Radio 2

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen