Peter R. de Vries sluit The Roast of Peter R. niet uit

Peter R. de Vries sluit een deelname aan het Comedy Central-programma The Roast niet bij voorbaat uit. Dat laat de misdaadjournalist weten aan het AD. Volgens lezers van de krant is De Vries de ideale kandidaat om in 2017 geroast te worden in het programma, dat deze week voor het eerst te zien was met Gordon als hoofdgast. “Als ik word gevraagd, ga ik de aflevering met Gordon eerst kijken om te zien hoe het eraan toe gaat“, vertelt hij. “Ik wil eerst kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Het AD stelt dat De Vries niet genoeg zelfspot heeft om mee te doen aan het programma, maar zelf denkt de misdaadjournalist daar anders over. “Ach, ik ben wel wat gewend.

Comedy Central-baas Maurice Hols bevestigt in de Volkskrant dat er in december 2017 een tweede editie van The Roast komt. “Ik heb een heel kleine shortlist met kandidaten die Gordon kunnen opvolgen. Er is één persoon die ik heel graag wil uitnodigen, met hem of haar ga ik binnenkort in gesprek.”

Ik hoop dat de eerste uitzending helpt die persoon over de streep te trekken. Gordon was uiteindelijk toch de ster van de avond. We zeggen niet voor niets: we only roast the ones we love.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen