Perfecte Plaatje uiterst positief beoordeeld door AD

Tv-recensent Han Lips van Het Parool noemde het programma ‘moordend saai‘, maar tv-recensent Angela de Jong van het AD is een stuk positiever. Zij vindt dat RTL 4’s Het Perfecte Plaatje nog veel meer kijkers had verdiend. Dat schrijft ze vandaag in de krant. Het Perfecte Plaatje bereikt volgende week zijn grote finale op de maandagavond van RTL 4 en ook De Jong kijkt dan weer. “Het Perfecte Plaatje is geen enorme kijkcijferhit voor RTL 4. En ik snap eigenlijk niet zo goed waarom niet.

Het programma is niet spectaculair, maar wel verrassend eerlijk, vindt De Jong. “Het Perfecte Plaatje heeft wel één ander ingrediënt dat het programma zeer de moeite waard maakt: de snoeiharde jurykritieken.”

In alle andere BN’er-shows worden de deelnemers altijd met fluwelen handschoenen aangepakt, maar de jury van Het Perfecte Plaatje kent geen genade, stelt De Jong.

De Jong vindt de jury streng maar rechtvaardig. “Wat me nog extra voor hen inneemt, is dat ze de kritiek recht in het gezicht zeggen van de deelnemers en niet opsparen voor een veilig achterafkamertje.”

Ondanks de niet al te hoge kijkcijfers hoop ik op nóg een seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Lees ook: Tweede seizoen Het Perfecte Plaatje op komst (vanmorgen)

De AD-recensie Plaatje kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen