Patrick Lodiers keert terug bij BNN-VARA

Patrick Lodiers keert na tweeënhalf jaar weer terug bij BNN-VARA. In de loop van 2017 volgt hij Eric Corton op als presentator van het Radio 1-programma De Nieuws BV. Dat heeft de omroep laten weten. Lodiers maakte in de zomer van 2014 de overstap van BNN-VARA naar KRO-NCRV. Voor die laatste omroep blijft hij in 2017 gewoon het programma De Reünie presenteren. “De Reünie is prachtig! Maar ik kijk ook enorm uit naar mijn eigen reünie… met BNN-VARA“, zegt de tv-ster.

Hij vervolgt: “En kijk je bij een reünie vaak terug: mijn reünie vindt plaats bij De Nieuws BV, op de radio, en is gericht op de toekomst!

Marc Adriani, zakelijk directeur van BNN-VARA, zegt: “Patrick presenteerde bij ons spraakmakende programma’s als Je Zal Het Maar Hebben, Over Mijn Lijk, De Lama’s en De Grote Donorshow. Als voormalig voorzitter van BNN was hij groot voorstander van de fusie met de VARA. Kortom, Patrick ademt ons DNA. We zijn blij met zijn terugkeer. Welcome back, Patrick!”

Lodiers gaat het programma De Nieuws BV samen met Willemijn Veenhoven presenteren. Het programma is elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op Radio 1.

De precieze datum van Patricks eerste uitzending bij De Nieuws BV wordt later bekendgemaakt.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen