Patrick Lodiers keert terug bij BNN-VARA

Geplaatst op Wed 21 Dec 2016 om 14:44

Patrick Lodiers keert na tweeënhalf jaar weer terug bij BNN-VARA. In de loop van 2017 volgt hij Eric Corton op als presentator van het Radio 1-programma De Nieuws BV. Dat heeft de omroep laten weten. Lodiers maakte in de zomer van 2014 de overstap van BNN-VARA naar KRO-NCRV. Voor die laatste omroep blijft hij in 2017 gewoon het programma De Reünie presenteren. “De Reünie is prachtig! Maar ik kijk ook enorm uit naar mijn eigen reünie… met BNN-VARA“, zegt de tv-ster.

Hij vervolgt: “En kijk je bij een reünie vaak terug: mijn reünie vindt plaats bij De Nieuws BV, op de radio, en is gericht op de toekomst!

Marc Adriani, zakelijk directeur van BNN-VARA, zegt: “Patrick presenteerde bij ons spraakmakende programma’s als Je Zal Het Maar Hebben, Over Mijn Lijk, De Lama’s en De Grote Donorshow. Als voormalig voorzitter van BNN was hij groot voorstander van de fusie met de VARA. Kortom, Patrick ademt ons DNA. We zijn blij met zijn terugkeer. Welcome back, Patrick!”

Lodiers gaat het programma De Nieuws BV samen met Willemijn Veenhoven presenteren. Het programma is elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op Radio 1.

De precieze datum van Patricks eerste uitzending bij De Nieuws BV wordt later bekendgemaakt.
22 Reacties op “Patrick Lodiers keert terug bij BNN-VARA”


 1. Wigwam

  Zijn vertrek van BNN naar de KRO-NCRV is dus een grote mislukking geworden. Ik begreep al niet wat de KRO-NCRV in hem zag. Een nogal overschat persoon deze Patrick.

 2. Anonymous

  Een overschatte flapdrol

 3. 114

  graag helemaal van het scherm af

 4. Marc E. Putto

  Niet bepaald de juiste looks, niet de goede stem, wel een torenhoog salaris destijds bij BNN enfin. Knap van Lodiers!

 5. Rupke

  talentloze nono

 6. V. Holt

  Wat zien ze in hem?

 7. Ruud

  Kleurloos weekdier

 8. Wim Bosboom

  Dit pleit gewoon voor een grote omroep . Weg met die nutteloze overhead van verschillende verenigingen .

 9. Ad

  KRO/NCRV blijkt dus gewoon VARA/BNN te zijn. Wordt nog maar eens bevestigd.

 10. Wigwam

  @wim bosboom: dat zou een hoop geld schelen. Even doorrekenen en dan kom je op 100 miljoen wat je niet hoeft uit te geven aan al die organisaties met hun directie, overhead, innovatie etc.
  Wie pikt dit op?

 11. fransw

  Geen uitstraling, geen enkele kunde

 12. Anonymous

  Bij BNN werken ze multihpyeractief ofzo. Werknemers verhangen zich in het trapgat na een half jaar.

 13. Karel

  Ja dat is één persoon die meerdere functies doet Anony. Hoe werk je burn outs in de hand. Degene die dat heeft verzonnen moeten ze opsluiten.

 14. Geert

  Vrijwillig kiezen voor de wegkijkende VARA… hoe laag ben je dan gezonken als mens?

 15. gtstfites

  @Geert, hou je waffel nssber!

 16. Rubicon

  Willemijn V heeft juiste toon te pakken voor middagprogramma. Mis Corton maar V. kan zelf een programma dragen blijkt. Ben benieuwd. Als Lodiers maar niet te dwingend wordt en V. overschreeuwd

 17. Rubicon

  overschreeuwt

 18. Frits

  Adriani trekt de knip wel hoor! Incestueuze bende bij BNN… Misschien kan hij weer dom gaan giechelen bij de Lama’s ofzo.

 19. Didi S.

  Gaat ie nu ook demonstratief zn anus bleken om solidair te zijn met haatblog joop.nl?

 20. Anonymous

  Wat gaat Eric Corton doen?

 21. Den Draaiert Joost

  De ene irritante persoon, Eric Corton, vervangen door de ander, Patrick-Lodiers voor het uiterst linkse radioprogramma De Nieuwsbv

 22. Den Draaiert Joost

  @Frits Net als die Willemein dat doet als Pieter Derks, ik ben niet leuk, maar denk dat ik het wel ben, zijn wekelijkse column doet

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.