Özcan Akyol wil 24 uur met Geert Wilders

Als Özcan Akyol het programma 24 Uur Met zou presenteren, dan zou hij graag een aflevering opnemen met PVV-leider Geert Wilders. Met hem zou hij wel een etmaal willen doorbrengen. Dat vertelt de columnist vandaag in het AD. “Met Geert Wilders. Ik zou vragen hoe zijn relatie met zijn vrouw is, hoe hij zijn toekomst ziet, wat hem drijft. Ik zou het niet over politiek hebben, ik wil weten wat hij echt voelt. Volgens mij is hij slimmer dan de dingen die hij zegt“, zegt de AD-columnist.

Er is ook een politicus met wie hij absoluut níet een etmaal wil doorbrengen. “Halbe Zijlstra. Zo’n typische voetsoldaat die blindelings orders opvolgt om mee te mogen doen. Hij wil er zo graag bij horen. Bijna zielig.

Mocht Akyol daadwerkelijk ooit 24 Uur Met presenteren, dan is het beter om geen alcohol in de ruimte te plaatsen. Alcohol in een kleine ruimte is geen goede combinatie voor Akyol.

Hij vertelt: “Pas heb ik met m’n vriendin nog een complete hotelkamer ondergekotst, zo lam waren we. Als het kon, zou ik drie, vier dagen per week dronken zijn.

Het AD-interview ‘Onzekerheid is mijn grootste drijfveer’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen