Ook Sander Lantinga gaat Gordon ‘roasten’

Naast Bobbi Eden en Sophie Hilbrand gaan ook Peter Pannekoek en Sander Lantinga de uitdaging aan om Gordon te ‘roasten’ tijdens de tv-special The Roast of Gordon op Comedy Central. De opnames zijn op 13 december, de uitzending is op 20 december. Dat heeft de tv-zender laten weten. Lantinga verheugt zich erop om de ‘mediageile’ Gordon aan te pakken. “Vooral het gegeil en gebrul op social media heb ik een hekel aan. Gordon lijkt echt overal mee te kunnen wegkomen.”

Dat Gordon zich eens goed de waarheid gaat laten vertellen, vindt Lantinga prijzenswaardig. “Hij kan uitdelen, maar vindt het ook fijn om te ontvangen.

Cabaretier Peter Pannekoek heeft geen persoonlijke relatie met Gordon. Net zoals iedereen kent hij de zanger uit de media en dat geeft hem vrij spel.

Hij reflecteert wat het Nederlandse publiek werkelijk van de ex-zanger, presentator, ondernemer, columnist, tekstschrijver, modeontwerper, zakenman en grappenmaker denkt. Pannekoek: “Als kleine narcist herken ik de oppernarcist Gordon.

Jörgen Raymann is ‘roast master’ tijdens de tv-avond.

Lees ook: Comedy Central maakt eerste ‘roasters’ Gordon bekend (vorige week)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen