Ook Bridget Maasland gaat Gordon roasten

Naast Jörgen Raymann, Bobbi Eden, Sophie Hilbrand, Sander Lantinga en Peter Pannekoek is presentatrice Bridget Maasland toegevoegd als ‘roaster’ voor The Comedy Central Roast of Gordon. De opnames zijn aankomende dinsdag, de tv-uitzending een week later. Dat heeft Comedy Central laten weten. Maasland en Gordon gaan al een tijd terug. “Soms is het liefde, soms haat. Zeker in de periode dat Bridget vijf jaar lang Albert Verlinde verving bij RTL Boulevard.”

De zender vervolgt: “Dan zei Bridget wat over Gordon, was hij weer gepikeerd en dan vergeleek hij Bridget weer met een koel/vriescombinatie. Gelukkig kunnen ze ook lachen met elkaar. En volgens Bridget wordt Gordon altijd een beetje hetero als hij bij haar in de buurt is. Zou Bridget dat in hem los maken?

En anders heeft ze nog wel een tip: “Gordon zou eens meer in zijn eigen league op zoek moeten naar een vent. Hij zoekt altijd heel knappe mannen, jong en het liefst een hetero…. Dat is met Gordon niet echt haalbaar!

The Comedy Central Roast of Gordon wordt dinsdag 20 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central. De komende week maakt de zender naar eigen zeggen nog meer roasters bekend.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen