Nieuw bedrijf Winston ziet ons land als ideale proeftuin

Winston Gerschtanowitz heeft samen met Bas Verhart en Taco Ketelaar het nieuwe productiebedrijf DFFRNT Media opgericht. Het bedrijf zal snel met spannende projecten komen. Dat belooft de RTL Boulevard-ster in een persbericht. Gerschtanowitz is dit jaar gestopt als rechterhand van John de Mol bij Talpa voor dit nieuwe tv-avontuur. DFFRNT Media gaat zich richten op de ontwikkeling van formats, gesponsorde content en virtual- en augmented-reality-producties.

Gerschtanowitz en Verhart hebben al eerder samengewerkt. In 2002 stonden ze aan de wieg van het bedrijf Media Republic, waar ook game-ontwikkelaar Guerrilla Games onder viel.

Het trio is erg enthousiast. “We zaten de afgelopen vier maanden onder de radar, maar we werken al samen met fantastische partners en wekken al de aandacht in Nederland en de rest van de wereld. We zien de Nederlandse markt als een erg goede proeftuin voor onze internationale uitbreidingsplannen“, zegt Ketelaar.

Verhart stelt dat het bedrijf een interessante mix van talenten uit de digitale wereld, tv-wereld en de reclamewereld heeft aangetrokken. Deze vakgebieden vullen elkaar volgens hem perfect aan.

Gerschtanowitz: “Er zit nog heel veel spannend nieuws aan te komen.

Het trio presenteert zich op Instagram:

The boys are back in town (-:

Een foto die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen