Natasja Froger chagrijnig van Studio Sport

Geplaatst op Fri 09 Dec 2016 om 13:01

Natasja Froger wordt behoorlijk chagrijnig als ze de zondaguitzending van het tv-programma Studio Sport mist. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Story. Froger is naar eigen verslaafd aan het door Tom Egbers gepresenteerde NPO 1-programma. “Ik kan erg chagrijnig zijn als ik op zondagavond Studio Sport mis. Ik wil om zeven uur graag alle wedstrijden van de Nederlandse competitie zien, anders heb ik er echt de pest in“, zegt de vrouw van zanger René Froger.

De presentatrice probeert haar afspraken ook om de uitzending heen te plannen. “Als er een feestje is, kan ik echt denken: laat het niet op zondagavond zijn.

Verder doet Froger nog een onthulling. “Ik ben absoluut verslááfd aan pindarotsjes. Je kunt mij niet gelukkiger maken dan met een kop thee met een lekker stuk chocolade.

Studio Sport kijken en het nuttigen van pindarotsjes is voor Froger de ideale combinatie.

Foto: RTL








9 Reacties op “Natasja Froger chagrijnig van Studio Sport”


 1. Hannes

  Echt wereldnieuws !!! Wat zullen de mensen blij zijn met deze geweldige informatie. Dikke duim….

 2. Jawie

  Sneu, ze leeft nog 1978, toen videorecorders nog te duur voor haar waren.

 3. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Sommige mensen maken voetbal belangrijker dan het is… Mijn zoon keek jaren geleden ook nog wel naar Studio Sport, maar is afgehaakt omdat het eigenlijk geen donder voorstelt.

  Pindarotsjes vind ik wel lekker. Maar dan wel die van de Aldi! Ik denk dat Natasja ze exclusief laat maken bij de banketbakker met peperdure Zwitserse chocolade.

 4. ANONYMOUS

  Dit verhaaltje is belangrijk omdat …?

 5. Sylvana

  Pindarotsjes zijn een belediging voor iedereen met Indonesisch bloed en zouden daarom niet langer deze naam mogen hebben.

 6. Puk

  Nu weet ik waarom dat smoeltje zo getekend is

 7. Flits Bom

  Via Natasja is men aan de uitspraak “kop als een vergiet” gekomen.

 8. Anonymous

  De titel suggereert iets totaal anders dan de eigenlijke inhoud van het verhaal…hoe misplaatst

 9. Flip de Beer

  Max loopt langs Tom. ‘Ben jij vandaag aan het werk?’ vraagt Max. ‘Nee’, zegt Tom, ‘Ik lig voor mijn lol in de tuin.’ ‘Is dat jouw tuin, Tom?’ ‘Nee’, maar ik houd graag het vakantiegevoel in het park!’

  Zo, vertel deze mop vanavond maar aan tafel!

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.