Meest bekeken Rijdende Rechter in bijna twee jaar

De Rijdende Rechter scoorde dinsdag zijn meest bekeken aflevering in bijna twee jaar tijd. Met 1,554 miljoen kijkers (29 procent) was NPO 1’s half-elf-show met tv-rechter John Reid het meest bekeken programma van de avond, op het Achtuurjournaal na. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is de meest bekeken aflevering van De Rijdende Rechter sinds maart 2015, toen er 1,583 miljoen mensen inschakelden op het KRO-NCRV-programma, toen nog met Frank Visser.

De Rijdende Rechter liet op de late avond de programmering van concurrenten RTL 4 en SBS 6 achter zich. Die zenders trokken respectievelijk 765.000 kijkers (18 procent) en 710.000 kijkers (13 procent) met RTL Late Night en Hart van Nederland.

De meest bekeken aflevering van De Rijdende Rechter ooit stamt nog altijd uit mei 2012. Toen keken er ruim 1,9 miljoen mensen naar het 21 jaar oude programma.

Juridische programma’s zijn hot. Het SBS 6-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak behaalde vorige week ook al een seizoensrecord. Daar keken 1,3 miljoen mensen naar.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen