Martine van Os interviewt Matthijs van Nieuwkerks idool

Matthijs van Nieuwkerk is volledig in de ban van de Franse zanger Charles Aznavour en dweept daar al jaren mee in allerlei programma’s op radio en televisie. Het is echter niet de VARA-ster, maar MAX-collega Martine van Os die de Franse chansonnier gaat interviewen voor hun zender NPO 1. Ze pakt op woensdag 28 december uit met een interviewspecial met de Fransoos. MAX ontmoet Charles Aznavour zal om 23.30 uur worden uitgezonden op de grootste tv-zender van ons land.

Voorafgaand aan zijn concertreeks ontmoet Van Os de Fransman in zijn geboortestad Parijs. Ook op 92-jarige leeftijd treedt Aznavour nog steeds op en betovert hij het publiek met zijn teksten en melodieën.

In gesprek met de presentatrice vertelt hij over zijn opvoeding, over de liefdes in zijn leven en over zijn niet aflatende passie voor muziek. “Een inspirerend gesprek met een inspirerende man“, belooft MAX.

Vorig jaar verklapte Van Nieuwkerk dat Aznavour wel eens is uitgenodigd door DWDD. “Maar dat zat er niet in. Hij is, denk ik, ook wat te oud voor het concept van DWDD. Bij ons krijgen de muzikale acts maar anderhalve minuut de tijd: dat lijkt me echt te weinig voor Aznavour.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen