Kijkcijferreus Boer Zoekt Vrouw terug op 12 februari

Foto: EenVandaagBoer Zoekt Vrouw, hét kijkcijfermonster van de Nederlandse televisie, keert over een krappe twee maanden terug op tv. Yvon Jaspers maakt in een video de startdatum bekend: 12 februari 2017. Dat is te zien op Facebook. ’s Lands meest bekeken amusementsprogramma is alweer toe aan het negende seizoen, maar het is pas de tweede keer dat Boer Zoekt Vrouw ‘internationaal’ gaat. Elf weken lang – de laatste aflevering is op 23 april – volgt Jaspers Nederlandse boeren in het buitenland.

De vijf boeren die gevolgd worden zijn boer Olke (51) in Texas, boer Herman (24) in Frankrijk, boer Marc (37) in Zambia, boer Riks (39) in Canada en boer David (27) in Roemenië.

Deze vijf mannen stelden zich afgelopen augustus voor aan tv-kijkend Nederland in de kick-off van Boer Zoekt Vrouw. Er keken toen bijna 3,1 miljoen mensen.

Als Boer Zoekt Vrouw op 12 februari terugkeert, zal het programma op NPO 1 weer tweeënhalve maand lang de kijkcijferlijsten domineren.

Ein-de-lijk! Yvon maakt de datum bekend, en wel vanaf een heel bijzondere locatie. Blok je agenda alvast, want zondag 12 februari is Boer zoekt Vrouw Internationaal terug op de buis!

Geplaatst door Boer zoekt Vrouw op vrijdag 16 december 2016

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen