Kerstshow Irene Moors zakt onder 200.000 kijkers

Het gaat Irene Moors niet voor de wind bij SBS 6. Ook haar kerstshow Irene en Rudolph vieren kerst, die deze week elke werkdag live wordt uitgezonden in de vooravond, is een flop. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Na 259.000 kijkers (6 procent) op maandag en 297.000 kijkers (7 procent) op dinsdag, keken er woensdag nog maar 190.000 kijkers (4 procent) naar het programma. Shownieuws ervoor trok 275.000 kijkers (7 procent) en Utopia erna 486.000 kijkers (10 procent).

Moors’ programma wordt uitgezonden recht tegenover RTL 4’s RTL Boulevard (832.000 kijkers en 19 procent) en deels tegenover Anita Witziers NPO 1-programma Dokters vs Internet (797.000 kijkers en 17 procent).

Moors werkt in het programma samen met Rudolph van Veen. Hij was ook al haar steun en toeverlaat tijdens hun eerdere SBS 6-programma Over Smaak Valt Te Twisten. “Ze is zo lekker nuchter en relaxt. Jij regelt dit, ik regel dat. We weten van elkaar dat het goed komt“, zegt hij in Mikro Gids.

Van Veen wil zich echter niet positioneren als de SBS 6-vervanger van Carlo Boszhard. “Zij waren echt een duo. Mijn rol was en is altijd ondersteunend, ik doe de keuken en daar blijft het bij. Dat vind ik fijn.

Wat hij zelf gaat doen met kerst? Koekjes in de boom hangen. “We halen er elk jaar een uit de tuin en zetten die na kerst terug. Ik versier de boom altijd met zelfgebakken koekjes en meringues.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen