Hart in Aktie na vijf jaar afwezigheid terug op SBS 6

Hart in Aktie keert na een pauze van vijf jaar terug op SBS 6. Airen Mylene is de nieuwe presentatrice. Zij treedt in de voetsporen van Wendy van Dijk, Natasja Froger en Leontine Borsato. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt in De Telegraaf. Mylene is vereerd dat zij deze beroemde SBS 6-titel nieuw leven in mag blazen. “Ik ben er heel trots op dat ik dit programma mag gaan maken en hiermee in de voetsporen treed van voorgangsters met zo’n grote naam“, zegt de Shownieuws-ster.

Hart in Aktie is een programma waarin mensen met een probleem worden geholpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om buurtbewoners die last hebben van een door vandalen gesloopte buurtspeeltuin. “Samen met de bewoners kan Hart in Aktie de speeltuin opknappen”, zegt een woordvoerder van SBS.

Of denk aan een jongen, die vanwege zijn spierziekte niet meer kan sporten. Voor hem zouden we een speciale rolstoel kunnen regelen zodat dit wel weer lukt. En voor iemand die plotseling een geliefde is verloren en geen begrafenis kan betalen, zouden we ook wat kunnen betekenen.”

Hart in Aktie begint komend voorjaar op SBS 6.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen