Harmen Siezen wil na Televizier-gala nooit meer op tv

Geplaatst op Tue 13 Dec 2016 om 14:40

Harmen Siezen treedt volledig terug uit de publiciteit. Zijn optreden als uitreiker bij het Gouden Televizier-Ring was zijn laatste publieke optreden. Dat vertelt de oud-NOS-nieuwslezer in weekblad Privé. Siezen heeft er genoeg van. “Ik heb alles nu wel gedaan, dus ik verlang er zeer naar me terug te trekken uit de publiciteit. Ik heb daar totaal geen moeite mee“, zegt hij. “Het uitreiken van die ring was mijn laatste taak, dit gesprek is mijn laatste interview. Ik ben er klaar mee, het is mooi geweest.

Het Gouden Televizier-Ring Gala was een passende afsluiter, vindt Siezen. “Ik vond het op deze manier een onverwachte, maar mooie afsluiting van mijn carrière. Eén die met 33 jaar ervaring overigens toch nog behoorlijk spannend was. Ik stond ineens live tegenover honderden mensen in een zaal, in plaats van slechts met één cameraman in het kleine studiootje van het Journaal.

Ook het NOS Journaal zou hij nooit meer willen presenteren. “Qua techniek is het met sprongen vooruitgegaan, maar daar staat tegenover dat het wereldwijde nieuws dat gebracht wordt grimmiger is geworden. Jullie zullen mij vanaf nu dus niet meer terugzien.

Het optreden van Siezen op het tv-gala ging niet helemaal goed, omdat hij vergat welk grapje hij wilde vertellen. Die las hij vervolgens op vanaf zijn kaartje.

Het Privé-interview met Siezen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros
14 Reacties op “Harmen Siezen wil na Televizier-gala nooit meer op tv”


 1. Schommelstoelwaanzin

  Dionne Stax ziet er beeldig uit!

 2. Otto Groeneveld

  Je hoeft dit toch niet te doen of stuurt Jan zijn vrijmetselaars op je af, interesser mij het nou of je nooit meer op tv komt, lekker boeiend.

 3. J

  Dank voor alles Harmen!

 4. kees

  Het was ook niet het beste van Herman tijden die uitreiking, jammer want hij is wel heel goed!

 5. Anonymous

  Held!

 6. V. Holt

  Harmen, je hoeft voor ons niet op tv als het je zo tegenstaat hoor. Aan de andere kant, het is gewoon werk, waar je waarschijnlijk ook nog bovengemiddeld voor betaald wordt.

 7. Marc E. Putto

  Een uiterst slap optreden van Siezen inderdaad. Siezen-onwaardig eigenlijk.

 8. Gonzo

  Die magere spriet naast hem moet maar eens vaker bruine bonen met spek eten, dit ziet er toch niet uit zo.

 9. Flits Bom

  Holy shit harmen, dat was niet best.
  Ik begrijp dat je je kop niet meer laat zien.

 10. Anonymous

  Zelfkennis is een zeldzaamheid in Hilversum . Geniet van je pensioen ,Harmen.

 11. Anonymous

  TENENKROMMEND…

 12. Anonymous

  Die past niet want Stax is te dun.

 13. Tweetniet

  @anonymous 22.10 : Mee eens! Veel BN Mastodonten kunnen aan hem een voorbeeld nemen.

 14. Jawie

  Vooral achter het scherm is de media-wereld verandert. Eerlijker. De haaien vermommen zich nog maar zelden, maar dragen bijna een corporatief uniform.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.