Hajo Bruins mist Chantal Janzen niet in Petticoat

Hajo Bruins vindt het niet jammer dat niet Chantal Janzen, maar Abbey Hoes de hoofdrol speelt in de NPO 1-serie Petticoat. Dat vertelt de acteur in Mikro Gids. Bruins speelde ook in de musical waar Petticoat op gebaseerd is, maar toen was Janzen de hoofdrolspeler. Hij hoefde niet te wennen aan Hoes. “Nee, helemaal niet. Als de producers en regisseurs denken dat Abbey het kan, dan moet je daarop vertrouwen. Ik was wel heel nieuwsgierig hoe het zou gaan“, vertelt hij.

Al snel was hij zeer onder de indruk van Hoes. “Abbey heeft het meer dan waargemaakt. Zoals zij zingt en danst, geweldig. Ze heeft een soort vanzelfsprekendheid. Ik vind haar een wereldtalent. Ze kan zo naar The States.

Bruins was direct enthousiast toen hij hoorde dat er een tv-serie van Petticoat zou worden gemaakt. Musical werkt ook op tv, vindt hij. “Muziek is een heel goede manier om te communiceren.

In Petticoat zing ik twee liedjes. Dat is precies goed, want ik heb geen heel groot bereik. Als je het echt goed wilt doen, moet je elke week naar zangles. Daar heb ik gewoon geen tijd voor.

Foto: KRO-NCRV / Pief Weyman

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen