‘Giel Beelen en Patrick Kicken moeten in Glazen Huis’

Het zou een goed idee zijn om Giel Beelen en Patrick Kicken in het Glazen Huis te stoppen. Direct na opsluiting moet dan wel de sleutel worden weggegooid. Dat vindt tv-ster Teun van de Keuken, bekend van het NCRV-programma De Monitor. Beelen en Kicken zijn door bepaalde media bestempeld als racisten, omdat ze grapjes hebben gemaakt over mensen met een donkere huidskleur. De Volkskrant vond Kicken nog erger dan Beelen. En Van de Keuken lijkt het daarmee eens.

Van de Keuken wil de dj’s hun bewegingsvrijheid ontnemen. “Giel Beelen en Patrick Kicken in het Glazen Huis en dan de sleutel weggooien. Geheid een recordopbrengst“, grapt hij tot teleurstelling van zijn volgers, die laten weten dat zij dit soort populistische kreten niet van hem gewend zijn.

Ook Kicken laat weten het een makkelijke uitspraak te vinden. “Als jij in de middeleeuwen had geleefd stond je vooraan als er weer een heks de brandstapel op ging.

Van de Keuken antwoordt daarop: “Nice.

Kicken zegt er trots op te zijn de stem van het volk te zijn. “Wij dj’s zijn de spreekbuis van het Nederlandse volk. Jij als columnist hoort dat ook te zijn in plaats van politiek correct.

De oud-Veronica-dj zou er overigens niet aan moeten denken om in het Glazen Huis te zitten. “Nu al zo geen zin in het Glazen Huis. Dagenlang dat neppe gedoe en ‘kijk ons eens goed doen’ terwijl het alleen maar om reclame draait.

Van de Keuken heeft geen spijt van zijn populistische tweet: “Ik word schromelijk overschat.

Foto: KRO-NCRV

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen