Gasten Top 2000-show Matthijs van Nieuwkerk bekend

Matthijs van Nieuwkerk en zijn muzikale metgezel Leo Blokhuis ontvangen ook dit jaar weer een keur aan bekende Nederlanders in hun feestelijke NPO 3-show Top 2000 a gogo. Zo zijn Ahmed Aboutaleb, Henry Schut, Lucille Werner, Joris Linssen, Caroline de Bruijn en Julius Jaspers gestrikt als lijstduwers. Dat heeft de NTR laten weten. In elke van de zes afleveringen mag een BN’er zeggen welk nummer van hen op één moet staan. Zij heten de lijstduwers.

Te gast aan de quizbar in het Top 2000-café zijn onder meer Douwe Bob, Edsilia Rombley, Tess Milne, Youri Mulder, Sanne Wallis de Vries, Roué Verveer, Eva Cleven, Sebastiaan Verschuren, Jayh en Jeroen Spitzenberger.

Al vijftien jaar lang laat de Top 2000 a gogo tussen kerst en oud & nieuw zes avonden achter elkaar haar licht schijnen op de lijst der lijsten van NPO Radio 2. De complete popgeschiedenis passeert de revue.

De eerste aflevering van het 2016-seizoen is op 26 december om 19.30 uur op NPO 3. De avond ervoor is er nog een compilatie van het vorige seizoen te zien.

Foto: NTR/Sandra de Witte

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen