Frank Visser blij met kijkcijferrecord op SBS 6

Frank Visser is blij met het recordaantal mensen dat dinsdagavond naar zijn SBS 6-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak keek. Dat gaf hij dinsdag aan in RTL Boulevard. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak wist maar liefst 1,3 miljoen kijkers te bekoren en dat is met name voor SBS 6 een torenhoge score. Het was dan ook verdiend, zei Winston Gerschtanowitz op RTL. “Het was echt legendarisch. Heeft iemand anders het gezien?Frank Dane: “Ik hoor jou echt de hele dag er al over.

Visser wist dinsdagochtend al hoe laat het was toen zijn telefoon steeds overging. “Dan gaat mijn telefoon steeds achter elkaar ’s ochtends. Dan hoor ik: piep, piep, piep. Dan weet je: er hebben heel veel mensen gekeken.”

De aflevering was zo veelbekeken omdat de redactie weer een paar doorgeslagen tokkies had gevonden. “Dat iemand aan z’n onderbroek van Heerenveen staat te ruiken: dat doen de meeste mensen niet als er een camera bij is. Soms tref je wat bizarre situaties aan. Daar moet je dan om lachen.

De rijdende rechter is trots op zijn succes bij de commerciëlen. “Het is verbazingwekkend hoe vaak ik word toegelachen op straat. Sinds ik bij SBS zit moet ik zeggen dat de gemiddelde leeftijd van de lachende dames een stuk omlaag is gegaan.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen