Ex-scharrel haalt twee jaar na mediarel uit naar Gordon

Roelof van der Veen haalt twee jaar na de mediarel rond zijn relatie met Gordon flink uit naar de RTL 4-ster. Hij heeft een destructief karakter. Dat zegt de interieurontwerper deze week in Nieuwe Revu. Het tijdschrift vroeg wat mensen naar hun mening over Gordon en deze ex-scharrel is daar één van. “Gordon is creatief en ondernemend. Wat hij doet, doet hij goed. Ik ontmoette hem in 2014 tijdens de trouwerij van Wendy van Dijk op Ibiza, waar ik woon. Er was meteen aantrekkingskracht.

De twee begonnen meteen met daten. “Maar het is niks geworden. Gordon heeft iets destructiefs in zijn karakter waardoor hij relaties kapotmaakt. Zo moest ik in een blad lezen dat hij twijfelde over onze relatie.”

Van der Veen doelt op een interview in Story waarin Gordon aangaf dat hij twijfelde over hun relatie. Op het moment van publicatie was Gordon in het buitenland. Van der Veen was zó verbaasd, dat hij direct zijn spullen uit de woning van Gordon haalde en zij verbazing uitsprak in een interview in RTL Boulevard.

Ik verbrak direct het contact omdat ik zag dat zijn karakter nooit zou veranderen. Gordon is een narcist die je op een voetstuk plaatst om je te krijgen, maar je eraf schopt zodra hij je heeft zodat je afhankelijk wordt“, zegt Van der Veen.

Ik ben als interieurontwerper onafhankelijk en wilde een lieve, stabiele vriend. Gordon kan ontzettend charmant zijn en maakte er iets leuks van met etentjes, trips en zelfs een ballonvaart voor mijn verjaardag, maar hij zal je altijd dingen verwijten.”

Zelf zei Gordon in 2014 over deze verbroken relatie: “Als het gevoel er niet is, dan houdt het op. Daarom was ik zo blij dat ik dit keer zélf de relatie heb beëindigd. Dit keer was ik de sterkste partij en wist ik: tot hier en niet verder! Ik voelde dat het met Roelof niet ging lukken.

Het Nieuwe Revu-artikel ‘Wie denkt Gordon wel dat hij is?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen