Emile Ratelband wil beslag leggen op RTL-salaris Rens

Emile Ratelband wil beslag laten leggen op het salaris dat Peter Jan Rens krijgt voor zijn nieuwe tv-soap op RTL 5. Dat vertelt de positiviteitsgoeroe vandaag in De Telegraaf en in Privé. Ratelband zegt dat hij Rens 6.000 euro geleend heeft om zijn huur te kunnen betalen, maar dat dat bedrag nog altijd niet is terugbetaald. Hij ontdekte waar Rens tegenwoordig woont en is verhaal gaan halen. Hij bracht een fotograaf van Privé op de hoogte en die is foto’s gaan maken van de bonje die ontstond.

Rens reageerde wóest, zegt Ratelband. “Rens gooide de deur dicht in mijn gezicht. Dat ging net goed. Belachelijk dat hij mij een matennaaier noemde, want als hij een maat was geweest, had hij tegen mij gezegd: ‘Emile, hoe lossen we dit op? Ik krijg geld van RTL voor onze realitysoap, nu kan ik je betalen.’ Maar hij ging gelijk tekeer. Zo asociaal.

Zijn vriendin Virginia kwam woest het huis uit rennen. “Ik zei: Wees blij dat ik je gevonden heb, want nu kunnen wij eindelijk praten . ‘Nee,’ zei ze, ‘ Je krijgt niets meer vuile matennaaier, je bent gewoon jaloers omdat wij een televisieserie krijgen en jij niet, en omdat je uitgerangeerd bent.‘”

Ratelbands hoop is nu gevestigd op Rens’ RTL-salaris. “Ik heb nog niet uitgevonden hoe ik er beslag op kan leggen, want ze gebruiken zeven of acht schuilnamen. Ik moet om iets te kunnen ondernemen precies weten op wiens naam hun contract staat, maar RTL weigert elke medewerking. Schandalig dat zij Rens in bescherming nemen.

Het Privé-artikel ‘HIER komt Ratelband zijn geld halen bij Peter Jan Rens…’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen