Dwight Dissels wil in The Voice niet zingen over seks

Dwight Dissels zal tijdens zijn deelname aan The Voice of Holland geen liedjes zingen waarin verwijzingen naar seks zitten. Dat vertelt de vroom christen vandaag in het AD. Dissels zal dat soort liedjes direct weigeren. “Ik heb in de kerk altijd gospelmuziek gezongen. Ik wil bij The Voice geen liedjes zingen die tegen mijn overtuiging in gaan. Je zult mij niet horen over seks, drank of drugs. Een nummer als I Wanna Sex You Up van Color Me Badd zal ik nooit zingen“, legt hij uit.

De zanger ziet God als een vader. “Zo zie ik Hem nu: niet een God op afstand, maar juist een vriend die dichtbij me staat, die me steunt en met wie ik elke dag wel even praat. Ik zeg vaak: ik zie mijn geloof niet als religie, maar als een relatie. Zo heb ik er toen houvast en kracht uit kunnen halen. En dat doe ik nog steeds.

Hij hoopt dat The Voice zijn leven zal veranderen. “Ik ben blij met mijn baan in de financiële wereld, vind het belangrijk dat ik mijn gezin met drie kinderen kan onderhouden. Maar wat zou het prachtig zijn als ik dankzij The Voice van mijn hobby mijn beroep kan maken.

Dwight Dissels wordt gezien als een van de favorieten van het huidige seizoen van The Voice. Hij zit in het team van Ali B. Hij gelooft in Allah.

Het AD-interview ‘Vrome Dwight laat zich in The Voice of Holland leiden door zijn geloof’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen