Door Youp afgekraakt Perfecte Plaatje toe aan finale

De fotograferen-met-de-sterren-show Het Perfecte Plaatje komt vanavond ten einde op RTL 4. In de grote finale, opgenomen in Zuid-Afrika, strijden Humberto Tan en Kim Feenstra met elkaar om de eer. Dat heeft RTL 4 laten weten. Wie in elk geval níet voor de buis zit om naar de ontknoping te kijken, is Youp van ’t Hek. Hij kraakte het format compleet af in VARAgids. “Soms heb ik zo’n medelijden met televisiechefs als Erland Galjaard, die dit soort dunne ideetjes moeten goedkeuren.

Van ’t Hek is sowieso een beetje klaar met BN’er-shows. “Daarbij valt het me op dat er tegenwoordig bijna alleen nog onbekende BN’ers meedoen. Types die zelfs door hun eigen moeder niet herkend worden.”

Maar ik snap het wel: het scherm moet gevuld, het volk dient vermaakt en de meeste van die tweedehands BN’ers hebben bijna geen werk, dus die zijn al blij als ze voor een fotowedstrijdje gevraagd worden.”

RTL 4 jaagt de mensen weg van de tv, denkt Van ’t Hek. “En ondertussen mag heel Hilversum zich afvragen waarom de jeugd massaal naar Netflix vlucht. Goeie vraag.

Het Perfecte Plaatje is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen