Dan Karaty: ‘Gordon houdt ervan bitter te klinken’

Dan Karaty neemt de uitspraken van Gordon over Holland’s Got Talent met een korrel zout. Dat zegt de Amerikaan vandaag in De Telegraaf. Gordon roept zo ongeveer na elk seizoen van Holland’s Got Talent dat hij wel klaar is met jureren in het programma, omdat hij alles al eens heeft gezegd. Toch keert de tv-ster steeds weer terug achter de jurydesk. “Hij mag zeggen wat hij wil, maar Gordon houdt ervan bitter te klinken. Niemand heeft meer lol, temperament en ook frustratie dan hij.”

Karaty vindt Gordon inmiddels niet meer geloofwaardig. “Hij kondigde aan: ’ik stop ermee’, maar ik zei ’nee hoor, ik zie je volgend seizoen weer’.”

Hij vindt de argumentatie van Gordon ook niet overtuigend. “De acts bepalen het programma, niet wat je erover kunt zeggen. Het afgelopen seizoen was het talent zo divers. Toen won Nick Nicolai, je kunt dat niet op voorhand voorspellen.”

Overigens verklapt Karaty ook in de krant dat hij werkt aan een nieuw tv-programma. “Je zou het een reality avontuur kunnen noemen. Ik heb zes keer nee gezegd, maar het uiteindelijk toch gedaan. Tot twee dagen voor de start heb ik getwijfeld.

Waar het precies over gaat, wil Karaty in dit stadium nog niet verklappen.

Het Telegraaf-interview met Dan Karaty kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen