Comedy Central maakt eerste ‘roasters’ Gordon bekend

De eerste bekende Nederlanders die Gordon flink gaan aanpakken tijdens de tv-show The Comedy Central Roast of Gordon zijn bekend. Het gaat om Bobbi Eden en Sophie Hilbrand. Dat heeft de tv-zender laten weten. The Roast is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar er zo nu en dan een grote ster opstaat die zich in een groots opgezette tv-show laat roosteren door andere sterren. Bij ons is Gordon de eerste. De roasts tegen hem worden geleid door Jörgen Raymann.

Raymann heeft er zin in. Hij heeft hem wel eens laten zitten bij een optreden op het Museumplein. “Daarom heb ik mij maar aangemeld als Roast Master”, aldus Raymann.

Hilbrand vond Gordon en zijn glamourwereld helemaal niets. Toen ze hem laatst sprak voor haar programma Sophie in de Kreukels vond ze hem een tof, maar ook een tragisch figuur. “Ik moet wel meedoen met The Roast, die jongen ligt helemaal in de kreukels”, zegt ze.

Eden en Gordon zijn bevriend: ze hebben dezelfde harde humor en zijn beiden dol op zichzelf. Wel vindt ze dat hij soms domme dingen doet, al is het volgens haar verstandig dat hij stopt met zijn muzikale carrière: “Ik heb Gordon, met mijn optreden in zijn clip, tot zijn laatste (muzikale) hoogtepunt gebracht.”

Gordon heeft uiteindelijk het laatste woord en mag als Roastee ook zijn vlijmscherpe repliek geven. Binnenkort wordt de rest van het Roast-panel bekendgemaakt.

The Comedy Central Roast of Gordon is op dinsdag 20 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De opnames zijn zeven dagen eerder, dus het gaat producent MasMedia vast lukken om de uitzending op tijd af te leveren.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen