Aangepast Naar Bed Met Irene zakt verder weg

De Irene Moors-talkshow Naar Bed Met Irene heeft zaterdagavond voor de derde week op rij kijkers verloren. Na 360.000 kijkers (9 procent) voor de eerste, 348.000 kijkers (9 procent) voor de tweede en 294.000 kijkers (8 procent) voor de derde aflevering, wist de vierde aflevering 277.000 kijkers (6 procent) te bekoren op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Moors ontving in de vierde aflevering van haar talkshow de Studio 100-baas Gert Verhulst, bekend van Samson & Gert.

In de eerste drie afleveringen waren haar gasten Jan KooijmanKatja Schuurman en Tjitske Reidinga. De eerste twee afleveringen waren live, de derde aflevering was semi-live omdat Reidinga ’s avonds optreedt in het theater.

De vierde aflevering met Verhulst was niet live én niet semi-live. Voor het eerst werd het programma gemonteerd uitgezonden, zodat ongemakkelijke momenten en stiltes eruit geknipt konden worden.

Ongemakkelijke momenten zaten er genoeg in de eerste drie afleveringen. Moors lijkt in het programma niet op haar gemak. Ze lijkt ook erg onzeker. Twee weken geleden opende ze het programma zelfs met een negatieve Twitter-reactie over het programma. Haar eerste gasten begrepen Moors’ focus op de negatieve reacties op Twitter niet zo en ze werd daar zelfs op aangesproken door Schuurman.

Inmiddels rijst de vraag of Moors niet beter gewoon Life 4 You had kunnen blijven doen, naast haar vertrouwde tv-partner Carlo Boszhard. Vooralsnog is haar overstap naar SBS 6 geen succes gebleken, terwijl ze op RTL 4 wel bestaansrecht had.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen