Vijf muzikale tv-momenten strijden om 100% NL-prijs

Vijf muzikale tv-momenten strijden met elkaar om de Muziekmoment van het Jaar-prijs van 100% NL. Het gaat om twee muziekmomenten die bij de NPO te zien waren en drie momenten die bij RTL te zien waren. Dat heeft de radiozender laten weten. De NPO-momenten die genomineerd zijn, zijn O’G3NE met Clown in De Beste Zangers van Nederland en Douwe Bob met Slow Down op het Eurovisie Songfestival. Beide momenten hebben volgens 100% NL veel indruk gemaakt.

O’G3NE zette volgens 100% NL een ‘ontroerende, loepzuivere versie’ van de Emeli Sandé-hit neer. “Het nummer kwam zo binnen bij O’G3NE dat de zangeressen het tijdens de performance niet droog hielden. Maar ook op de bank hadden mensen een zakdoek nodig.

Douwe Bob verraste met een stilte van tien seconden tijdens zijn optreden. “Hij doet een ‘I love you’ recht in de camera en half Europa valt voor hem in katzwijm. Helaas levert het hem niet de gehoopte winst op.

De RTL-momenten die genomineerd zijn, zijn de auditie van Dwight Dissels in The Voice of Holland, het optreden van Marlijn Weerdenburg en Waylon in It Takes 2 en de auditie van Nick Nicolai in Holland’s Got Talent.

Dissels was ‘binnen mum van tijd hét gesprek van de avond’, Waylon en Marlijn wisten te verbazen met het nummer Chandelier en Nicolai wist in het hart van de kijkers te komen, aldus 100% NL.

Op 7 februari 2016 worden de 100% NL Awards uitgereikt.

Foto: AvroTros

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen