Patty Brard: ‘Beau beste presentator van Boulevard-trio’

Van de drie presentatoren van het nieuwe RTL Boulevard, is Beau van Erven Dorens de beste. Dat vindt Patty Brard, zegt ze in haar column in de Weekend. Brard verkiest Van Erven Dorens boven collega’s Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. “Het vernieuwde Boulevard is qua format gewoon goed nu de kinderziektes nagenoeg verholpen zijn. Maar van de drie presentatoren die Boulevard dragen, laat toch niemand het programma zo glad verlopen als Beau“, zegt de televisiediva.

De kracht van Van Erven Dorens is dat hij strak, grappig en cynisch is, aldus Brard. “Beau heeft de touwtjes strakker in handen dan ooit tevoren.

Hij is bovendien een ster in het lezen van de autocue, meent Brard. “Er is niemand op de Nederlandse televisie die beter een autocue leest dan Beau van Erven Dorens, zelfs Matthijs van Nieuwkerk niet. Die is alleen maar snel, maar struikelt met grote regelmaat.”

Van Erven Dorens doet dat volgens haar met veel meer souplesse. “Beau leest minstens net zo snel, maar leest daarbij ook nog eens tussen de regels door en buigt zinnen om.

Momenteel is hij ook nog op de buis met het veelgeprezen The Amsterdam Project. “Dat doet elk bestaand hulpprogramma verbleken“, aldus een enthousiaste Brard.

Hulptelevisie, maar dan op een nieuwe manier“, besluit ze in de column in Weekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen