NTR-baas haalt keihard uit naar dijkdoorbraakserie

Paul Römer, baas van omroep NTR, is geen fan meer van de EO-dramaserie Als De Dijken Breken. De derde aflevering, die gisterenavond 1,5 miljoen kijkers trok, stelde teleur. Dat zegt de omroepbaas op Twitter. Hoewel de reacties van kijkers op sociale media weer lovend waren, denkt Römer aan afhaken. De eerste aflevering vond hij nog geweldig, maar van dat enthousiasme is nog weinig over. “Als De Dijken Breken is dramaturgisch volledig ingestort. Jammer het begon zo goed.

Römer bedoelt niet dat er slecht geacteerd wordt. “Nee eigenlijk niet. Ik bedoel dat de situaties en de dialogen ongeloofwaardig zijn. Dan kan een acteur niet veel aan doen.

Andere kijkers reageerden enthousiast op sociale media. “Als De Dijken Breken had weer fascinerende beelden van Nederland onder water. Ziet er angstaanjagend realistisch uit“, zegt Kirsten bijvoorbeeld.

Wim vond de serie angstaanjagend. “Serie Als De Dijken Breken toont schrikbeeld van de Randstad onder water. Nederland is dan gewoon failliet. Vrees dat het in het echt nog erger is.

En mevrouw Van Wijk: “Ik zat ademloos Als De Dijken Breken te kijken. Hoe doen ze dat toch: station Rotterdam onder water zetten?

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen