NPO 3 zendt Freek Vonk uit op verkeerde tijdstip

NPO 3 heeft maandag een fout gemaakt met het uitzenden van het programma Freeks Wilde Wereld van Freek Vonk. Daardoor was de seizoenspremière te zien op het moment dat de kijker een herhaling verwachtte. Dat meldt de dierenvriend op Twitter. Vonk vindt het jammer dat de uitzendingen zijn omgewisseld. “Oh nee!! Om 17.25 uur stond een herhaling gepland van vorig jaar, die is per ongeluk door de NPO omgewisseld met de première van 18.10 uur…“, zegt de tv-maker.

Kijkers die om 18.10 uur klaar zaten voor de première van het zesde seizoen, zagen daardoor een herhaling van vorig jaar. “De allereerste uitzending van dit seizoen Freeks Wilde Wereld is stilletjes om 17.25 uur uitgezonden. Sorry!!! Morgen wel gewoon 18:10!!!

De op het verkeerde tijdstip uitgezonden seizoenspremière van Freeks Wilde Wereld trok maandag om 17.25 uur 68.000 kijkers (2,5 procent).

De herhaling van Freeks Wilde Wereld op het tijdstip dat de kijker een nieuwe aflevering verwachtte, om 18.10 uur, trok 162.000 kijkers (4,1 procent).

De twintig afleveringen van Freeks Wilde Wereld zijn de komende vier weken dagelijks om 18.10 uur te zien op NPO 3.

Foto: VPRO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen