Nieuwe Leontine zou ‘Rad’ met Tim Douwsma weigeren

Stephanie Tency had de baan van vaste assistente in Rad van Fortuin geweigerd als niet André Hazes jr., maar de oorspronkelijk beoogde presentator Tim Douwsma de show zou presenteren. Dat vertelt het model tegen weekblad Weekend. Douwsma is de ex van Tency. Hij weigerde het Rad, waarna Hazes het werd. “Ik wist er helemaal niets van af, aangezien ik alleen maar druk aan het werk ben. Maar achter de schermen hoorde ik ervan“, vertelt de assistente van het Rad.

Backstage kreeg Tency te horen wie de oorspronkelijk beoogde presentator was. “Iemand zei: ‘Wist je trouwens dat Tim het eigenlijk zou gaan doen?’ Ik vond dat heel grappig om te horen, wat een toeval. Ik zou dan wel nee hebben gezegd en lekker op Ibiza zijn gebleven. Het was anders natuurlijk een rare situatie geweest.”

Ze vindt het leuk dat ze de dagelijkse spelshow nu wél kan doen. “Ik ben ontzettend blij dat SBS 6 mij hiervoor gevraagd heeft. Het is een mooie kans en ik vind het erg leuk om met André samen te werken.”

Ik kende André nog niet, dus dat was wel even spannend, maar het klikte gelijk tussen ons. André is een ontzettend leuke gast. Hij is een echte Amsterdammer met lekkere zelfspot. We hebben ook dezelfde humor, gelukkig.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen