Esquire-dame doet super chagrijnig in RTL Live

Geplaatst op Fri 18 Nov 2016 om 9:02

Albert Verlinde en zijn hoofdgast Johan Derksen wisten donderdagmiddag niet wat ze meemaakten in RTL Live. Ze dachten een luchtig gesprekje te voeren over een stijlverkiezing met Esquire-redacteur Desi Ridder, maar zij bleek een ongelooflijk vervelende gesprekspartner te zijn. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Ridder was chagrijnig en bitchy en zorgde voor het meest ongemakkelijke gesprek in RTL Live sinds de start van het programma eerder dit tv-seizoen.

Esquire organiseert elk jaar een stijlverkiezing en Ridder mocht daar in haar Star Wars-pakje over vertellen. Ze kwam echter niet veel verder dan het bloedserieus bekritiseren van de kleding die Derksen en Verlinde droegen.

Ridder werd onpasselijk van de verschijning van Derksen. “Nou, ik vind die haartjes die er uit komen een beetje heftig“, zei ze over zijn overhemd.

Derksen: “Heel veel vrouwen vallen daar op.”

Ridder: “Op dat borsthaar?

Derksen: “Ja.”

Ridder: “Hmm, oké. Deze grijze haren die er zo uit komen, vind ik wel heel heftig.”

Derksen: “Ik ga toch niet met een tondeuse mijn borst zitten smeren?

Ridder: “Nee, dat hoeft ook niet, maar misschien het bovenste knoopje dicht.”

Derksen: “Het interesseert me helemaal niets.”

Ridder: “Nee, het maakt ook niet uit, maar je vraagt me wat, dan geef ik antwoord.”

Verlinde: “Het is toch een stijlicoon op zijn manier? Jij kunt echt dodelijk kijken.

Derksen: “Ze is echt heel serieus, hè.”

Verlinde: “Ze zit ook zo naar mij te kijken. Dit kan ook niet? Ik voel me zo aangevallen hier. Heb je tips voor als ik binnenkort ga winkelen?

Ridder: “Ehmm, wat zou ik jou aanraden? Die grijze kleur staat je wel goed, maar ik vind het niet een heel mooie combinatie dat lichtblauw met dat grijs.”

Verlinde probeerde het ijs een beetje te breken door te grappen: “Manon Meijers doet mijn fashion en die is nu met Guus Meeuwis. Hij krijgt natuurlijk alle goede outfits nu.

Ridder bleef chagrijnig: “Nou ja, ja…

Toen had Verlinde het echt gehad: “Jij bent vreselijk streng. Ik vind Esquire trouwens een rotblad. Laat ik dat dan ook even gezegd hebben. Waar hebben we het eigenlijk over? Ontzettend fijn dat je er was, dankjewel.”

Derksen: “Het is een heel klein onbeduidend blaadje.”

Het interview met de onaardige Ridder kunt u terugkijken op de RTL Live-site.

 
53 Reacties op “Esquire-dame doet super chagrijnig in RTL Live”


 1. Flip de Beer

  Geweldig! Meer van dit soort interviews! Johan als vaste side-kick.

 2. Anonymous

  Hahahaha geef Desi Ridder een eigen show aub. Heerlijk

 3. Meneer Kaktus

  Wat zal ze dan wel niet van Virginia vinden?

 4. Norvo

  Pijnlijke televisie, dus het laat zich raden waar de opening van Voetbal Inside vanavond over gaat… En toch was de chemie tussen Derksen en Albert onverwacht goed, laat Johan vaker aanschuiven als tafelgast om egootjes door te prikken. Topshow!

 5. Jan

  Wat een k*twijf. Heeft zij geen voorgesprekje gehad?

 6. Kees de Chinees

  Heb even gekeken en vind het wel meevallen. Ze kan haar ware mening gewoon niet zo goed verbergen. Volgens mij zouden we meer mensen op tv moeten hebben die niet na uren mediatraining alleen maar halve waarheden vertellen en draaikonten omdat ze hebben geleerd dat het allemaal alleen maar positief mag. Mode zal mij een zorg zijn, maar wat een verademing om weer eens iemand op tv te zien die niet continu zit te huichelen om goed over te komen.

 7. Martini

  Oordeelt zij over andermans kleding!? Ze lijkt wel direct uit de feestwinkel gelopen…

 8. Menno

  Ik heb het even terug gekeken, dit is zo overdreven. Ze was helemaal niet chagrijnig, de mannen willen gewoon alleen maar een compliment. En als ze dat niet krijgen gaan ze pitchen, dat heeft die dame nergens gedaan!

 9. Menno

  pitchen bedoel ik

 10. Menno

  autocorrect ..Bitchen.

 11. Mike

  Ze is gewoon jaloers op het borsthaar van Johan Derksen. Haar eigen haargrens begint namelijk pas op haar achterhoofd.

 12. Anoniem

  Het is wel weer duidelijk dat mensen het liefst herkauwde gezichten zien op televisie die elkaar allemaal op de schouder kloppen. Is er een keer een fris iemand die gewoon kritiek durft te geven, voelt Albert zich op zijn plassertje getrapt en moet hij een gast – die hij zelf heeft uitgenodigd – nog even een schop nageven. Het liefst had Albert gehad dat de vrouw hem volledig prijsde en daar ter plekke uitriep tot best geklede man van Nederland en zelfs dan was hij boos geworden omdat hij niet op de cover staat. Wat een huilerd. Als je niet tegen kritiek kan, moet je niet om een mening vragen.

 13. Ans

  Dit meisje heeft nul uitstraling, genante vertoning. Die wordt niet meer gevraagd.

 14. Kirth Gersen

  @Ans

  Vetklep.

 15. Anonymous

  Teruggekeken en absoluut ON-waar.De heren maken haar hooguit wat zenuwachtig, maar ze doet heel erg haar best en alles wat ze zegt klopt en is onderbouwd.Dus wie het nodig vond dit artikel te plaatsen om haar onnodig te kwetsen had ook wel even 2 keer kunnen kijken naar de beelden en overleggen op een redactie wellicht.Jammer #sensatieberichtgeving #onnodig #desidoethetprima

 16. RTL Live

  Desi doet het prima? Jij bent zeker zelf Desi. Iedereen kan zien dat deze vrouw NOOIT meer wordt uitgenodigd in een tv-programma. Wat een chagerijn.

 17. Blaat

  @RTL Live

  Als Anonymous Desi is dan moet jij Albert wel zijn.

 18. Mart

  Ik vind dat deze mevrouw heel erg haar best doet en helemaal niet chagerijnig is. De heren worden alleen niet genoeg naar de mond gepraat. Onnodige agressie van Albert. Helaas!

 19. Jacob

  Die Desi Ridder heeft een functie bij één of ander flut blad en mevrouw denkt direct dat zij de mode koningin van Nederland is. Een nietszeggend arrogant wijf!

 20. ZegHetMaar

  Dit was gewoon een normaal gesprek. Helemaal niks vervelends aan.

 21. DOEI

  Ik vind die mevrouw reuze meevallen. Ze geeft gewoon antwoord op de vragen die haar worden gesteld. Ik vond het wel een leuk mens. Vaker aan tafel. Ze geeft tenminste geen voorgekauwde verwachte antwoorden.

 22. harry

  Viel nogal mee – sensatiezoekerij hier!! (bah)

 23. Mike

  Wat een overdreven artikel van MC, ik heb net het fragment gezien en er zit niks chagrijnigs aan; het is vooral Verlinde die slecht luistert en als een dramaqueen reageert en zich op zijn Gordon’s onterecht aangevallen voelt en het te persoonlijk neemt. Is overigens de eerst keer dat ik RTL Live zie.. wat een slechte akoestiek, wordt het ergens in een kelder opgenomen of zo?

 24. V. Holt

  Albert en Johan. Ik zie een nieuw format!

 25. critikast

  Jammer dat de twee heren geen opmerkingen hadden over dat afschuwelijke jasje van dat omhooggevallen vrouwtj !

 26. dj

  bij het zien van interview concludeer ik dat dit stuk zwaar aangedikt is maar vind het wel een eng koud mens

 27. Bart Wijnen

  Volgens mij valt het wel mee met het humeur van de dame van Esquire. Helaas kan ze geen zinnige antwoorden formuleren op gerichte vragen en waarvoor ze als materiedeskundige was uitgenodigd.

  Dat zij dan vervolgens wordt afgemaakt door de twee ouwe rotten, daar kun je op wachten. Maar het was nou ook niet echt nodig om haar zo aan te vallen.

 28. JasperV

  “het bleek een ongelooflijk vervelende gesprekspartner”, dat slaat helemaal nergens op. Wel waren er 2 ongelooflijk zelfingenomen deelnemers zoals Albert en Johan.

 29. Freddy

  Ik vraag mij wel af of Albert nog last heeft van dat azijn pissen. 10 minuten besteden aan het hebben over een tijdschrift en op het laatst nog even met gestrekt been er in omdat zijn kledingstijl niet de hemel in wordt geprijsd. Johan is dan weel zuurpruim, hij gaat er een stuk sportiever mee om. Maar ik had ook niks anders verwacht van iemand die carriëre heeft gemaakt met het roddelen en zwartmaken van anderen.

 30. fransw

  Sensatie verhaal, gewoon een leuke dame

 31. Seilv

  Wat een heerlijk wijf! Zo hoort het, lekker eerlijk. Verlinde zou zich wat minder moet aanstellen. Flapdrol.

 32. Phil

  Tja, dat is Albert na al die jaren Boulevard niet gewend. Iemand die gewoon eerlijk antwoord. DUs dat was even slikken.

 33. Phil

  Dat moest “antwoordt” zijn.

 34. Ren

  Leuke meid en nog lekker ook. Wat wil je nog meer? Albert wil alleen maar strooplik-antwoorden op zijn vragen, maar we heten niet allemaal Winston.

 35. Anonymous

  Dat meisje was helemaal niet chagrijnig. Ten eerste is het een non-onderwerp waar Albert ook nog eens totaal geen goede vragen over had. Daardoor viel het gesprek dood.

 36. Walter

  Oké….. gayfight.

 37. Marcel

  Hm, zoals zij er zelf uitziet heeft ze eigenlijk geen recht van spreken.

 38. Holly

  Marcel hou toch op.

 39. Anonymous

  Dat mens heeft wel een erg hoge haargrens.
  Zal wel een omgebouwde kerel zijn.

 40. Anonymous

  Albert Verlinde heeft geen klasse om zo zijn gast af te bekken ,en inderdaad hij zag er ook niet uit .

 41. Romeo164

  Waardeloze kop boven dit artikel. Dame is helemaal niet chagrijnig, de heren ook niet. Gewoon een beetje voeren van beide kanten.
  Typisch hoe verschillend mensen kijken naar een simpel itempje over kleding

 42. Henk

  Deze Pieten kunnen wel goed dansen.
  https://www.youtube.com/watch?v=6ogYpuO95SI

 43. Marcel

  @Holly

  Nee, ik hou niet op. Net als deze mevrouw, geef ik gewoon eerlijk mijn mening.

 44. Holly

  Marcel, hou toch op.

 45. ANONYMOUS

  Wat een enge tante. Zeker lid van de Sylvana fanclub.

 46. Johan

  Tijd voor Playboy!

 47. arie

  Derksen doet altijd net alsof buiten het voetbal hem niks interesseert.

  Deed voor de schijn raar bij de uitreiking van de televiezier ring.

  Allemaal schijn van deze gozert.
  Alles wat hij pakken kan doet hij, omdat de voormalige radicale socialist inmiddels ook de smaak van veel geld verdioenen te pakken heeft.
  Voetbal Insite, schoenen, kleding, boeken, lees voordrachten, aanwezig zijn bij diverse talkshows. Jazz op de radio etc. etc.

  En dat allemaal omdat hem alleen en uitsluitend voetbal interesseert ?
  Ja, aan mn hoela, ook Derksen is een salonsocialist met gemaakte onpartijdigheid en een onverschilligheid die nooit echt is.

 48. Anonymous

  @arie Johan Derksen is top!

 49. Mike

  Typsch verveeld Amsterdams meisje. Huizenhoge attitude en onaangename vibe. Daarvan lopen er in de Amsterdamse ‘fashion scene’ honderden rond. Grappig, want stuk voor stuk vinden ze zichzelf one of a kind.

 50. truth

  Albert van der Linden is de essentie van slechte smaak en mode

 51. Sylvie

  Met zo’n neus moet geen fashiontips geven.

 52. Matroos Vos

  Heb het gesprek alsnog bekeken, en inderdaad, wat een onzin, dat dat Esquire-meisje bloedserieus en chagrijnig zou zijn. Ze regeerde misschien soms wat onhandig (voor het eerst op de kijkbuis?), maar zeker niet bitchy. Eerder relativerend (“uiteindelijk moet je gewoon dragen wat bij je past”), en met haar vrolijk spottende blik was ze prima gewaagd aan Johan Derksen.

  Haar echte probleem was dat ze niet luid applaudisseerde voor Alberts kledingkeus. Wat wil je ook, alles wat die man draagt lijkt rechtstreeks afkomstig van de afdeling Veilige Middelmaat van de plaatselijke C&A. Maar zeg dat maar eens tegen de koning van de zelfingenomenheid…

  Pikant detail: de hoofdredacteur van de Esquire heeft Albert vorig jaar flink op z’n toch al overgevoelige plassertje getrapt. De “journalist” Verlinde begon het gesprek met Desi dus al met een dubbele agenda. En z’n sneer naar dat “rotblad” was dus ook niets meer dan een uiterst kinderachtige revanchepoging, over de rug van dat arme meiske.

  http://www.nu.nl/media/4179696/hoofdredacteur-esquire-boycot-mercurs-albert-verlinde.html

 53. Dion

  Och man, Albert, je had beloofd te stoppen. Nu ga je toch door met dit soort smakeloze programma’s stop er toch mee. Alles wat je aanraakt veranderd in vergif. Hou er toch mee op!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.