Dionne Stax heeft geen oren naar oorcorrectie

Dionne Stax is niet van plan om op advies van een kijker een oorcorrectie te ondergaan. Dat zegt de NOS-ster in De Telegraaf. Stax kwam er onlangs achter dat er mensen zijn die zich storen aan haar oren, hoewel die meestal bedekt zijn onder haar blonde kapsel. “Ik volg het nieuws via allerlei websites en twitter, dus ik ontkom niet altijd aan de reacties. Zo kreeg ik onlangs nog een reactie op een tweet waarin iemand zei dat ik een oorcorrectie zou moeten nemen. Even dacht ik: hoezo?

Het maakte haar voor een split second onzeker. “Ik vind mijn oren gewoon prima. Maar dan is het al snel: get a life! Ik merk ook wel dat door de jaren heen mijn huid wat dikker is geworden.

Ze krijgt ook veel reacties op de kledingstukken die ze draagt tijdens het presenteren van haar Journaaluitzendingen. “Ik hou van mooie kleding en voor mijn werk is het belangrijk om er netjes uit te zien. Gelukkig is er bij de NOS een styliste die weet wat ik leuk vind en waarin ik me lekker in voel.”

In het begin was ik nog wel gevoelig voor die opmerkingen, maar nu denk ik: take it or leave it . Er komen ook veel vragen binnen over waar ik een bepaald kledingstuk heb gekocht. Dat zie ik dan maar als een groot compliment, voor mij en mijn styliste“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Lees ook: Moeder appt Dionne Stax wakker voor ochtendjournaal (juli 2015)

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen