De Toppers en Dennis van der Geest naar SBS 6

De Toppers hebben een driejarig exclusief contract getekend bij SBS 6. Ook Dennis van der Geest is een nieuw zendergezicht. Dat heeft SBS vandaag bekendgemaakt op zijn jaarpresentatie. Naast de concerten in de Arena in mei komen René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling in december ook met een kerstshow in Ahoy. “Bij SBS zijn er plannen voor een soap en op Tweede Kerstdag en met Oud en Nieuw zullen hier ook de kerstconcerten worden uitgezonden.”

Dennis van der Geest is ook exclusief onder contract gezet. Hij komt met een commerciële versie van de Martine van Os-show We Zijn Er Bijna: in De Wereld Rond Met 80-Jarigen op wereldreis met bejaarden.

Verder gaat hij samen met Kim-Lian van der Meij het programma Ninja Warrior presenteren. Dit is een Wipeout-achtig programma.

Rik van de Westelaken is het nieuwe gezicht van Net5, maar gaat ook voor SBS 6 aan de slag. Hij gaat de kennisquiz 5 Golden Rings maken.

Lucille Werner blaast op SBS 6 de Miss Verkiezing nieuw leven in voor dames met een handicap.

Tot slot krijgt Frank Visser een programma waarin hij bij mensen langs rijdt om hen juridisch advies te geven en keert Rob Geus terug met De Smaakpolitie.

Foto: De Toppers

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen