‘Bizarste dag in geschiedenis 3FM: einde van tijdperk’

3FM-dj Michiel Veenstra ziet deze dag als de bizarste dag in de geschiedenis van 3FM. Dat zegt hij op Twitter. Op dit moment is Giel Beelen bezig met zijn laatste ochtendshow, waarvan hij de laatste anderhalf uur onverwachts vanuit de auto doet om de toegesnelde pers te vermijden. “Hij blijft werken voor onze zender maar oh man, wat een einde van een tijdperk. Hij was voor mij, samen met Gerard Ekdom, de belichaming van de zender waar ik zo graag wilde en in 2005 ook mocht gaan werken.

Beelen is ‘vernieuwend, vrij, rebels, muziek en ontdekking in elke vezel’, zegt hij. “In de loop der jaren heb ik meerdere keren op z’n ochtendwinkel mogen passen, we zijn inmiddels drie jaar buurman in de ochtend. Giel, bedankt!

Bedankt voor de inspiratie, het onze zender naar ongekende hoogte stuwen, het irriteren met stomme acties en, ook na het stoppen van het item met die naam, elke dag weer beginnen met een dansje. Of twee.”

Er volgt vandaag nog meer afscheid: ook de shows van Timur Perlin en Ramon Verkoeijen en van Paul Rabbering stoppen. “Dit moet wel de meest bizarre dag ooit worden uit de geschiedenis van 3FM.

Maandag begint het nieuwe 3FM. “Samen met nieuwe namen als Domien Verschuuren, Frank van der Lende, Sander Hoogendoorn en al die andere fijne collega’s blijven we NPO 3FM.

Foto: NTR/Hans-Peter van Velthoven

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen