Beau laat zoon vakkenvullen ondanks tv-miljoenen

Hoewel Beau van Erven Dorens in al zijn jaren bij de televisie miljoenen euro’s bij elkaar heeft geharkt, vindt hij het wel belangrijk dat zijn kinderen leren wat de waarde van geld is. Zijn zoon Bram moet daarom vakkenvullen bij Albert Heijn. Dat is te zien op zijn Twitterpagina. Van Erven Dorens deelt een foto met zijn volgers waarop zijn zoon te zien is in het bekende Albert Heijn-pakje. “Trots op mijn zoon Bram!“, aldus de presentator, momenteel te zien met The Amsterdam Project op RTL 4.

De zoon van Van Erven Dorens is dit jaar 15 jaar geworden en dat is de minimumleeftijd om aan de slag te gaan als vakkenvuller bij de grootgrutter. Bij een twaalfurige werkweek zal hij 53,52 euro bruto per week verdienen.

De 19-jarige zoon van Linda de Mol, Van Erven Dorens’ collega bij RTL 4, heeft het vooralsnog iets beter voor elkaar. Hij kreeg onlangs een Amsterdamse benedenwoning van 950.000 euro cadeau van zijn moeder. Dat staat gelijk aan zo’n 18.000 twaalfurige werkweken bij Albert Heijn.

Van Erven Dorens woont ook in Amsterdam. De televisiester telde in 2008 ruim 1,9 miljoen euro neer voor zijn grachtenpand.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen