Zweden blij met NPO: ‘Volop in beeld dit seizoen’

Zweden vindt het erg leuk dat het land komend tv-seizoen volop in beeld komt bij programma’s van de NPO. “Zweden is de laatste maanden door flink wat BN’ers bezocht. En, mooi dat ze het land vonden. Terecht natuurlijk”, aldus marketingbureau VisitSweden. Meerdere tv-programma’s besteden aandacht aan dit uitgestrekte land. “Zo reizen Nick en Simon voor hun programma The Dream af naar Zweden waar ze allerlei (muzikale) avonturen beleven“, aldus het Zweden-bureau.

Niet alleen liefhebbers van Nick en Simon kunnen voor Zweedse plaatjes bij de NPO terecht. “Kijk je liever naar de belevenissen van Freek Vonk? Hij was er onlangs om beren in hun natuurlijke omgeving te observeren.”

En dan is er ook nog een programma vol met Zweden voor de bejaarde doelgroep. “De fans van het programma Rail Away moeten nog heel even wachten. Vanaf begin januari laten de makers je zien hoe mooi het is om per trein Zweden te verkennen.

Kortom: Zweden komt bij al deze programma’s volop in beeld! Niet voor niets, want dit land heeft het allemaal. Van rust en ruimte tot de mooiste natuur en de hipste steden. Dus… doe inspiratie op, laat je verrassen en geniet van de prachtige beelden!

Foto: Niclas Ström/imagebank.sweden.se

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen