Wendy van Dijk verbaasd: ‘The Voice op HHB-niveau?!’

Wendy van Dijk was tijdens een radio-interview op 100% NL behoorlijk verbaasd toen de dj van dienst suggereerde dat de kijkcijfers van The Voice of Holland zich op ‘Heel Holland Bakt-niveau’ bevinden. Dat was te horen in de uitzending. Heel Holland Bakt trok afgelopen weekend ruim 2,8 miljoen kijkers, terwijl The Voice er bijna 2,8 miljoen had. Met die mooie cijfers wilde dj Lex Gaarthuis haar complimenteren. “Je zit op Heel Holland Bakt-niveau, hè“, zei de radiopresentator.

Van Dijk ziet haar The Voice echter als dé kijkcijfertopper. “Hallo, zij zitten op ons niveau, hè! Je haalt het even door elkaar. Ik vergeef het je“, aldus de presentatrice.

De tv-ster is ongelooflijk blij met de kijkcijfers. “Het was wel weer een hit, zeg. Wat een monsterscore. Bijna 2,8 miljoen kijkers.

Even later in het gesprek bleek Gaarthuis niet helemaal op de hoogte te zijn van Van Dijks status als de koningin van RTL. Gaarthuis leek even vergeten te zijn dat het voor Van Dijk een vanzelfsprekendheid is om tv-werk te hebben (haar man is RTL-baas Erland Galjaard).

Toen Van Dijk vertelde waar ze allemaal mee bezig is, zei Gaarthuis: “Nou Wendy, je bent onder de pannen. We hoeven ons geen zorgen te maken over je. Je bent weer druk als een klein baasje, hoor ik.

Van Dijk: “Nee, ik ben lekker bezig, hoor.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen