Waylon mogelijk ook volgend jaar in The Voice

Dat Waylon voor het komende zevende seizoen van The Voice of Holland is aangenomen als vervanger van coach Anouk, betekent niet dat hij er volgend jaar – als Anouk weer terugkeert – niet meer bij is. Dat zeggen hij en coach Ali B in De Telegraaf. Waylon vermaakt zich wel in de jurystoelen van de RTL 4-talentenjacht. Of hij er volgend jaar opnieuw bij is? “Ik zie wel. Ik weet niet hoe het voor mij voelt volgend jaar, maar ik vind dit al een mooie ervaring“, zegt de zanger in de krant.

Volgens Ali B is het zeker niet uitgesloten dat Waylon van de partij blijft. “Waylon gaat wél lekker hoor. De coaches kijken het allemaal van seizoen tot seizoen aan.

Ali B stelt dat The Voice met Waylon wel een risico in huis haalde: in de RTL 4-show It Takes 2 flipte hij. “Hij is nu onderdeel van een grotere organisatie en moet daarin zijn eigen plek vinden. Hij is gewend totale controle te hebben in zijn leven.

Volgens Waylon kan hij zich nu beter aanpassen. “Niemand zit elkaar in de weg, ook qua ego niet. Het gaat erom dat we het alle vier leuk hebben“, besluit hij, via Blendle.

The Voice of Holland is vanaf vrijdagavond weer te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen