Tv-rivalen Linda de Mol en Sylvie Meis in RTL Late Night

Foto: NCRVTv-koningin Linda de Mol en tv-diva Sylvie Meis zitten vanavond samen aan tafel in RTL Late Night, de talkshow van Humberto Tan. Dat laat RTL 4 weten. De Mol en Meis staan vanaf morgenavond recht tegenover elkaar met hun grote amusementsshows: De Mol begint op RTL 4 aan een nieuw seizoen van haar kijkcijferkanon Ik Hou Van Holland, terwijl Meis toe is aan de tweede aflevering van haar SBS 6-show Wedden Dat Ik Het Kan. Aan de vooravond van deze tv-strijd zitten ze samen aan tafel.

Meis komt samen met haar co-host Jeroen van der Boom naar de studio op het Rembrandtplein in Amsterdam. Samen vertellen ze over het programma én over de comeback op de Nederlandse tv.

Tijdens het gesprek zal Tan ongetwijfeld aanstippen dat Meis het vanaf zaterdag moet opnemen tegen De Mol en dat dat niet makkelijk wordt. Ze heeft immers ooit zelfs Paul de Leeuw na vele jaren van de zaterdag verdreven.

De Mol zit níet aan tafel om haar programma te promoten, maar om de eerste verjaardag van haar online zender LINDA.tv te vieren. “Linda de Mol vertelt vanavond hoe het platform een vaste waarde is geworden in de online-wereld.”

De tv-koningin neemt LINDA.tv-sterren Amanda Balk, Bobbi Eden, Bho Roosterman en Janice mee naar de studio.

RTL Late Night begint om 22.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen