Trouw sluit zich aan bij massale kritiek op Van der Veer

Net als de Volkskrant en het AD vindt ook Trouw dat Bert van der Veer geen goede tv-presentator is. Nu de derde en laatste aflevering van zijn programma 65 Jaar Tv: Tijd Voor Pensioen? is uitgezonden, trekt tv-recensent Maaike Bos de conclusie dat hij een behoorlijke saaie presentatiestijl heeft. “Hij mompelde zijn intro’s en voice-overs en sprong van de hak op de tak met te korte fragmentjes. Als je al passie voelde, zoals voor een fragmentje Ome Willem of de Pinup Club, was die zo weer weg.

Van der Veer was in het tv-programma bovendien alles behalve energiek, vindt Bos. “De presentator liep steeds weg of zat onderuitgezakt op een stoel.

De bekende regisseur veerde wel op toen Alexander Klöpping beweerde dat tv geen lang leven meer heeft. “Van der Veer voelde zich persoonlijk beledigd“, aldus Bos in haar column (via Blendle).

Hoewel Van der Veer heeft aangegeven dat hij wel vaker wil presenteren, lijkt dat vrijwel uitgesloten. Geen enkele tv-kenner heeft hem geprezen om zijn presentatiedebuut.

Het slot van 65 Jaar Tv trok zaterdag 441.000 kijkers (8 procent) naar NPO 2.

Foto: Niehe Media/NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen