Tom Egbers wil geen vleugje VI in Studio Voetbal

Tom Egbers voelt niet de druk om met zijn talkshow Studio Voetbal iets richting de kant van het brutale Voetbal Inside op te schuiven. Dat zegt de presentator in De Telegraaf. Egbers moet er niet aan denken. “Nee. Als het zover komt dat wij dat ook zouden moeten doen, stop ik. Je moet mensen positiefkritisch benaderen. Bij Voetbal Inside wordt nogal eens de zeis gehanteerd. Ik ben niet zo maximaal in mijn oordeel. Johan Derksen zal misschien zeggen: die Egbers vindt nooit wat“, zegt hij.

Overigens vindt Egbers dat Voetbal Inside prima naast Studio Voetbal kan bestaan. “Wel vind ik dat het programma knap wordt gemaakt, met die schitterende Johan Boskamp waarvan ik niet alles kan verstaan, maar die ik als character fantastisch vind.”

Qua kijkcijfers doet Voetbal Inside steeds minder onder dan Studio Voetbal. Toch voelt Egbers zich er nog op zijn plek. Hij heeft het gevoel dat hij nog steeds kan groeien. “In sommige dingen wel. Ik kan steeds beter luisteren, steeds sneller tot de kern van de zaak doordringen.”

Ik kan alleen niet zeggen dat ik mezelf steeds beter in de hand heb. Als ik me geschoffeerd voel, bind ik niet in. Sinds mijn deelname aan het tv-programma Verborgen Verleden weet ik dat ik Iers bloed heb. Dat verklaart een hoop. Ieren hebben vuur in hun donder en dat gaat niet over“, besluit hij in de krant, via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen