Teun Kuilboer hoopt op vele jaren La Famiglia

Teun Kuilboer hoopt dat zijn nieuwe dramaserie La Famiglia nog jaren meegaat op NPO 1. Dat vertelt de acteur in Mikro Gids. Kuilboer is naar eigen zeggen verschrikkelijk trots op het eindresultaat, dat momenteel elke donderdag wordt uitgezonden op ’s lands meest bekeken tv-zender en gisteren opeens flink minder kijkers trok. “Ik hoop nu dat mensen van La Famiglia gaan genieten en we er nog een paar seizoenen achteraan mogen plakken“, zegt de 34-jarige acteur.

La Famiglia is een unieke serie voor Nederland, zegt Kuilboer. “Volgens mij is er in Nederland nog nooit zoiets gemaakt als La Famiglia. Er zitten zoveel gave karakters in; als je je als kijker laat meeslepen ga je mooie avonturen beleven. Veel lagen, veel kleur. Veel humor ook.

De acteur speelt een Italiaanse crimineel, terwijl hij geen Italiaans spreekt. “Man, het was moeilijk om in een taal die je totaal niet machtig bent tegenover heel goede Italiaanse acteurs scènes te spelen.

Het is goed gekomen. “Ik heb, ondanks de taalbarrière, ook regelmatig echt helemaal dubbel gelegen om die gasten. Napolitanen met het hart op de tong, heerlijk.

Dit najaar is Kuilboer ook te zien in All-in Kitchen op RTL 5, een spin-off van de pokerserie Bluf.

Foto: Ahmet Polat/AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen