Sophie Hilbrand scoorde vooral met penis

Het mannenseizoen van de NPO 3-titel Sophie in de Kreukels zit erop. Van de vier afleveringen was de aflevering over de penis het meest in trek. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Sophie Hilbrand behandelde in elke aflevering van Sophie in de Kreukels een ander thema. In de tweede aflevering stond de penis centraal en werd onder meer een penisverdikking getoond. Het werd de meest bekeken aflevering van de reeks met 463.000 kijkers, goed voor 8 procent marktaandeel.

De op een na meest bekeken aflevering van de reeks was de aflevering over de torso van de man, die gisteren 391.000 kijkers (7 procent) trok.

De aflevering over het haar van de man trok vorige week 374.000 kijkers (7 procent). De eerste aflevering ging over het gezicht van de man en scoorde 321.000 kijkers (6 procent).

In de uitzendingen kwamen diverse bekende Nederlanders aan bod. Zo praatte Howard Krompoe over zijn geslachtsdeel en onderging Andy van der Meijde een haartransplantatie bij Hairplus medical care.

Tv-recensent Haro Kraak schrijft vandaag in de Volkskrant een recensie over Sophie in de Kreukels. Daarin uit hij onder meer de volgende kritiek: “Elke aflevering voltrok zich volgens hetzelfde patroon. Ja, mannen zijn ijdeler geworden, ja, dat komt door het perfecte beeld in de media en op Instagram, ja, de cosmetische industrie speelt handig in op onzekerheden, ja, als iedereen erin meegaat wordt de druk groter, nee, je hoeft je tegenwoordig niet meer te schamen voor ijdele ingrepen, nee, je voelt je uiteindelijk niet beter over jezelf als je veel aan je uiterlijk doet.

Best fijn, die nuchterheid, maar niet vier keer achter elkaar“, is te lezen in het dagblad.

Foto: BNN/VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen