SBS 6 verbood RTL 4-uitstapje Rob Geus

SBS 6 heeft een uitstapje van Rob Geus naar RTL 4 gedwarsboomd. Dat vertelt de Smaakpolitie-ster vandaag in De Telegraaf. Geus wilde dolgraag meedoen aan RTL 4’s BN’er-programma Dancing with the Stars, maar kreeg daar geen toestemming voor. “Daar baalde ik echt van“, aldus de keurmeester in de krant. “Mijn vrouw en ik zijn verder nog gevraagd voor Expeditie Poolcirkel maar dat ging niet door. En helaas hebben we de audities van Dance dance dance niet gehaald.

Dance Dance Dance is tegenwoordig hét grote dansprogramma van RTL 4. Daar mocht hij kennelijk wél aan meedoen van SBS 6, maar Geus miste zelf de auditie. “We kwamen die dag terug van Curaçao en hadden een jetlag van hier tot Tokio.”

Waarom Geus er graag aan mee wil doen? “Je ziet dat sommige mensen die een beetje uitgerangeerd zijn zo’n kans pakken om weer in beeld te komen. Mijn insteek zal dat nooit worden, ik doe het alleen als ik het leuk vind.

Ja, je wordt er goed voor betaald. Dat is logisch ook, want het kost je ook geld“, besluit hij in de krant, via Blendle.

Foto: SBS/Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen