Robert Jensen: ‘Ik hoef niet zo nodig op tv’

Robert Jensen hoeft niet zo nodig op de buis. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Na een afwezigheid van drie jaar keert Jensen morgen terug op het tv-scherm met de driedelige serie Jensen Kiest Voor Amerika! op RTL 5. “Ik hoef niet zo nodig in de spotlights. Mensen denken dan meteen dat je niet meer bestaat, maar ik heb een leuke tijd gehad. Een combinatie van niets doen, de wereld absorberen en wat kleine werkzaamheden, niets noemenswaardigs.

Voor het geld heeft Jensen de tv niet nodig. Hij heeft de afgelopen jaren geleefd van ‘wat goede investeringen’, zegt hij. “Zoals Frank Masmeijer dat ook heeft gedaan”, grapt de presentator.

Ik had wat meevallers, laat ik het daar maar op houden. En ik heb ontdekt dat je helemaal niet zoveel geld nodig hebt om leuke dingen te doen.

Of deze driedelige serie zijn tv-comeback is? “Ik heb me voorgenomen om alleen dingen te doen waar ik echt gepassioneerd over ben. Als dat te combineren is met een tv-programma wel dus”, zegt hij in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen