Restaurantruzie Coen Swijnenberg en Dirk Zeelenberg

Coen Swijnenberg en Dirk Zeelenberg zijn met elkaar in aanvaring gekomen tijdens een diner in een restaurant. Dat heeft de radio-dj onthuld in zijn show op Radio 538. Swijnenberg heeft Zeelenberg in maart een lul genoemd op de radio en daarom kwam de floppresentator verhaal halen. “Er gaan in het Hilversumse wel wat verhalen over dat Dirk Zeelenberg eigenlijk gewoon een lul is. Dat heb ik toen dus ook op de radio gezegd in een gesprek met Kim-Lian van der Meij“, legt de radio-dj uit.

De media hebben zijn uitspraken echter uit zijn verband gerukt, aldus Swijnenberg. “Vervolgens is er wat pers geweest en die hebben geschreven: ‘Coen Swijnenberg: ‘Dirk Zeelenberg is een lul’.”

Dat is Zeelenberg niet vergeten, bleek maandagavond. “Ik kreeg een tafeltje aangewezen naast Dirk Zeelenberg, ha ha. Ik had het in eerste instantie helemaal niet door, want er zaten wel wat meer BN’ers daar. Pas na een half uur had ik in de gaten dat Dirk Zeelenberg er zat.”

Hij had kennelijk al wel heel lang in de gaten dat ik er zat. Op een gegeven moment kwam hij terug van het toilet, hing hij over mijn tafeltje heen en zei hij: ‘Klopt het dat jij mij op de radio een lul hebt genoemd?’ Hij wilde me eerst ook geen hand geven, maar het is dat ik mijn hand uitstak om een hand te geven.”

Toen zei ik: ‘Ja, dat klopt.’ Hij wilde vervolgens niet meer met me praten. Hij keek naar mijn vriendin en zei: ‘Dan wens ik jóu nog een hele fijne avond.’ Dat was het.”

Swijnenberg vindt het vervelend dat Zeelenberg zich zo aangevallen voelt. “Ik denk dat het in de basis best een aardige man is.”

Foto: SBS/Elvin

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen