Per ongeluk cursor in beeld bij Zondag Met Lubach

Arjen Lubach werd afgelopen zondag in Zondag Met Lubach per ongeluk een hele aflevering lang vergezeld door een verdwaalde cursor. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. Kijker Martijn keek Zondag Met Lubach terug via NPO.nl en begreep niets van de muisaanwijzer linksboven in het scherm. Hij besloot contact op te nemen met de NPO. “Irritant ja! Hoe kijk je? Welke uitzending was dit? Cache verwijderen, herladen en kwaliteit lager zetten, helpt vaak al“, reageerde de NPO op Twitter.

Martijn had echter helemaal niets aan dit advies. “Het resetten van de browser cache heeft geen zin, dit is op elk apparaat. Het lijkt in het video bestand te zitten.

Hij heeft niet alleen meerdere apparaten getest, maar ook diverse browsers, zoals Firefox, Internet Explorer en Google Chrome. “Het gebeurt zelfs bij hun YouTube-video.

Uiteindelijk kwam Lubach zelf met het verlossende antwoord: “Onze fout! Hij kwam uit mijn beeldsampler op de desk, sorry! De (beeld)sampler op mijn desk draait op een mac… Oeps.

Martijn neemt het Lubach niet kwalijk. “Hey Arjen maakt niet uit! Ik wou het jullie alleen laten weten.

Lubach neemt maatregelen om te voorkomen dat de cursor in toekomstige afleveringen van Zondag Met Lubach wederom in beeld verschijnt.

Uit onderzoek van Lubach blijkt dat slechts 16 procent van de kijkers van Zondag Met Lubach de cursor heeft gezien.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen